Pijltje omhoog
⬅️

Exquisit afzuigkappen

Exquisit is een gerenommeerd merk op het gebied van keukenapparatuur, waaronder afzuigkappen. De afzuigkappen van Exquisit bieden een ideale oplossing voor het afvoeren van kookdampen, geuren en vetdeeltjes die ontstaan tijdens het koken. Ze zorgen voor een frisse en gezonde kookomgeving door de lucht in de keuken effectief te zuiveren. Het assortiment Exquisit afzuigkappen omvat verschillende modellen en designs, zodat er voor elke keukenstijl en -grootte een geschikte afzuigkap te vinden is.


Een overzicht van alle Exquisit afzuigkappen. Vergelijk deze 9 Exquisit afzuigkappen van 2 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze afzuigkappen voor de beste prijs en sale.

Afzuigkap vlakschermAfzuigkappen onderbouwInbouw afzuigkappenWandafzuigkappen
Filter
9 resultaten:
Bekijk ook

Wandafzuigkappen van Exquisit

Wandafzuigkappen zijn een populaire keuze voor veel keukens, omdat ze eenvoudig aan de muur kunnen worden gemonteerd boven het fornuis. De wandafzuigkappen van Exquisit zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en afwerkingen, zoals roestvrij staal, glas of een combinatie van beide materialen. Ze zijn voorzien van meerdere snelheden, waardoor je de afzuigcapaciteit kunt aanpassen aan je kookbehoeften. Bovendien zijn sommige modellen uitgerust met ingebouwde verlichting om je kookplaat optimaal te verlichten tijdens het koken.

Eilandafzuigkappen van Exquisit

Een eilandafzuigkap is een stijlvolle en praktische oplossing voor keukens met een kookeiland. Exquisit biedt een assortiment eilandafzuigkappen die speciaal ontworpen zijn om vrijhangend boven het kookeiland geplaatst te worden. Deze afzuigkappen zijn voorzien van krachtige motoren en effectieve filters die ervoor zorgen dat de lucht in je keuken snel gereinigd wordt. Daarnaast beschikken de eilandafzuigkappen van Exquisit over een aantrekkelijk design dat een eyecatcher vormt in je keuken.

Onderbouw afzuigkappen van Exquisit

Voor keukens met beperkte ruimte of een minimalistische uitstraling, biedt Exquisit onderbouw afzuigkappen. Deze compacte afzuigkappen worden onder een keukenkastje geïnstalleerd en nemen dus weinig ruimte in beslag. Ondanks hun bescheiden formaat, hebben de onderbouw afzuigkappen van Exquisit een krachtige werking en zijn ze in staat om kookdampen en geuren efficiënt te verwijderen. Deze afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en afwerkingen, zodat ze naadloos aansluiten op de stijl van je keuken.

Vlakscherm afzuigkappen van Exquisit

Een vlakscherm afzuigkap wordt in een keukenkastje geïnstalleerd en is daardoor vrijwel onzichtbaar wanneer deze niet in gebruik is. Exquisit biedt vlakscherm afzuigkappen aan met een stijlvol ontwerp en effectieve luchtreiniging. Wanneer je de afzuigkap nodig hebt, schuif je eenvoudig het vlakscherm uit om de afzuiging te activeren. De vlakscherm afzuigkappen van Exquisit zijn voorzien van meerdere snelheden en hebben een laag geluidsniveau, waardoor ze prettig zijn in gebruik.

Bezoek onze website voor de beste Exquisit afzuigkappen

Ben je op zoek naar een nieuwe afzuigkap? Dan is een Exquisit afzuigkap een uitstekende keuze. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van Exquisit afzuigkappen met diverse modellen, designs en specificaties om aan al je wensen te voldoen. Bezoek onze website om het assortiment te bekijken en de perfecte Exquisit afzuigkap voor jouw keuken te vinden.