Pijltje omhoog
⬅️

Bartscher contactgrills

Op zoek naar een professionele en betrouwbare contactgrill voor in de keuken? Bartscher contactgrills bieden uitkomst als het gaat om efficiënt en gelijkmatig grillen. In een handomdraai creëer je de heerlijkste panini's, gegrilde groenten en perfect dichtgeschroeid vlees. Bartscher staat bekend om zijn hoge kwaliteit en brede assortiment keukenapparatuur. Met de veelzijdige opties die Bartscher contactgrills bieden, wordt koken een eitje!


Een overzicht van alle Bartscher contactgrills. Vergelijk deze 16 Bartscher contactgrills van 1 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze contactgrills voor de beste prijs en sale.

Filter
16 resultaten:
Bekijk ook

Kenmerken van Bartscher contactgrills

Bartscher contactgrills zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de horeca. Dat merk je aan de stevige constructie, de hoogwaardige materialen en het oog voor detail. Zo zijn de meeste Bartscher contactgrills voorzien van een hittebestendige handgreep, zodat je tijdens het grillen niet je handen brandt. Daarnaast zijn de grilloppervlakken uitgerust met een antiaanbaklaag, waardoor je zorgeloos én gezonder kunt grillen.

De Bartscher contactgrills zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit een enkele of dubbele contactgrill, afhankelijk van je behoeften en de beschikbare ruimte in de keuken. Bovendien zijn er grilloppervlakken met gladde, geribbelde of gecombineerde platen, zodat je altijd de perfecte grillstructuur kunt bereiken.

Instelbare temperatuur en timer

Wat Bartscher contactgrills extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat je de temperatuur en de grilltijd naar wens kunt instellen. Zo bereik je altijd het gewenste resultaat, of je nu groenten, vlees, vis of broodjes grilt. Door de handige timerfunctie hoef je bovendien niet continu bij de grill te blijven. Zo kun je je concentreren op andere keukenwerkzaamheden terwijl de Bartscher contactgrill zijn werk doet.

Onderhoud en reiniging

Een groot pluspunt van Bartscher contactgrills is de eenvoudige reiniging. De antiaanbaklaag op de grilloppervlakken zorgt ervoor dat etensresten niet snel aanbakken en dat je de grillplaten gemakkelijk met een vochtige doek kunt afnemen. Voor een grondige reiniging zijn er speciale reinigingsmiddelen verkrijgbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor contactgrills. Zo houd je de Bartscher contactgrill in optimale conditie voor een lange levensduur.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Met een Bartscher contactgrill haal je een betrouwbaar en duurzaam product in huis. Omdat Bartscher zich richt op de horeca, ben je verzekerd van een contactgrill die de hoogste kwaliteitseisen aankan en lang meegaat. Een investering in een Bartscher contactgrill is dan ook zeker de moeite waard.

Bij ons vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding voor Bartscher contactgrills. We vergelijken alle aanbieders, zodat je zeker weet dat je de meest voordelige keuze maakt. Ontdek zelf het gebruiksgemak en de professionele resultaten die je met een Bartscher contactgrill kunt bereiken. Zo wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker!