Pijltje omhoog
⬅️

Westinghouse waterkokers

Westinghouse is een gerenommeerd merk dat al meer dan een eeuw lang huishoudelijke apparaten en elektronica van topkwaliteit levert. Westinghouse waterkokers zijn een perfect voorbeeld van de kwaliteit en betrouwbaarheid waar het merk om bekend staat. Deze waterkokers zijn ontworpen om snel water op te warmen, energie-efficiënt te zijn en in verschillende modellen en stijlen te worden aangeboden, zodat er altijd een optie is die perfect past bij jouw keuken en persoonlijke voorkeur.


Een overzicht van alle Westinghouse waterkokers. Vergelijk deze 30 Westinghouse waterkokers van 2 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze waterkokers voor de beste prijs en sale.

Filter
30 resultaten:
Westinghouse Retro Collections Bundle 2200W Waterkoker & 1000W Koffiezetapparaat Liquorice BlackWestinghouse Retro Collections Bundle 2200W Waterkoker & 1000W Koffiezetapparaat Liquorice Black2 webshops€ 109,99Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal WitWestinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Wit2 webshops€ 109,99Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal RoodWestinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Rood2 webshops€ 109,99Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker Staafmixer Liquorice BlackWestinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker Staafmixer Liquorice Black2 webshops€ 134,956%
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Blender Zwart
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Blender Zwart2 webshops€ 159,95 € 149,99
Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster en Waterkoker Vanilla WhiteWestinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster en Waterkoker Vanilla White2 webshops€ 129,99Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker & Staafmixer Liquorice BlackWestinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker & Staafmixer Liquorice Black2 webshops€ 154,99Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker Blender Liquorice BlackWestinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker Blender Liquorice Black2 webshops€ 169,99Westinghouse Retro Collections Broodrooster & Waterkoker Liquorice BlackWestinghouse Retro Collections Broodrooster & Waterkoker Liquorice Black2 webshops€ 129,99Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker & Blender Vanilla WhiteWestinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker & Blender Vanilla White2 webshops€ 159,95Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Blender RoodWestinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Blender Rood2 webshops€ 149,99
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven Rood
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven Rood2 webshops€ 134,95
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven + Blender RoodWestinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven + Blender Rood2 webshops€ 159,99Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven RoodWestinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven Rood2 webshops€ 114,9545%
Westinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W RVS
Westinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W RVS2 webshops€ 49,99 € 27,49
Westinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W Wit
Westinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W Wit2 webshops€ 49,95
Westinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W ZwartWestinghouse Waterkoker 1.7 liter Met Kalkfilter 2200W Zwart2 webshops€ 49,95
Westinghouse Retro Waterkoker Zwart 1 7 Liter Met Kalkfilter
Westinghouse Retro Waterkoker Zwart 1 7 Liter Met Kalkfilter2 webshops€ 74,95
Westinghouse Retro Waterkoker Rood 1 7 Liter Met Kalkfilter
Westinghouse Retro Waterkoker Rood 1 7 Liter Met Kalkfilter2 webshops€ 69,99
Westinghouse Retro Waterkoker Wit 1 7 Liter Met Kalkfilter
Westinghouse Retro Waterkoker Wit 1 7 Liter Met Kalkfilter2 webshops€ 65,88
Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker en Staafmixer Vanilla White
Westinghouse Retro Collections Bundle Broodrooster Waterkoker en Staafmixer Vanilla White1 webshop€ 104,95
Westinghouse Retro Collections Bundle 2 Sleuven Broodrooster & 1.7L Waterkoker Vanilla White
Westinghouse Retro Collections Bundle 2 Sleuven Broodrooster & 1.7L Waterkoker Vanilla White1 webshop€ 114,95
Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Blauw
Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Blauw1 webshop€ 124,95
Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Roze
Westinghouse Retro Series Waterkoker + Koffiezetapparaat Koffiefilter combinatiedeal Roze1 webshop€ 124,95
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Staafmixer Roze
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Staafmixer Roze1 webshop€ 134,95
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven Blauw
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven Blauw1 webshop€ 99,95
Westinghouse Retro Serie Waterkoker Blauw 1.7LWestinghouse Retro Serie Waterkoker Blauw 1.7L1 webshop€ 80,94
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven Zwart
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven Zwart1 webshop€ 114,95
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Staafmixer Rood
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 2 Sleuven + Staafmixer Rood1 webshop€ 134,95
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven + Staafmixer Rood Set
Westinghouse Retro Waterkoker + Broodrooster 4 Sleuven + Staafmixer Rood Set1 webshop€ 263,09
Bekijk ook

Kenmerken van Westinghouse waterkokers

Een van de meest opvallende kenmerken van Westinghouse waterkokers is hun snelheid. Ze zijn ontworpen om water in slechts enkele minuten op de gewenste temperatuur te brengen, wat zowel tijd als energie bespaart. Bovendien hebben de waterkokers van Westinghouse een automatische uitschakelfunctie, waardoor ze extra veilig zijn in gebruik. Deze functie zorgt ervoor dat de waterkoker automatisch wordt uitgeschakeld zodra het water de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Westinghouse waterkokers zijn ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn voorzien van een ergonomische handgreep, waardoor je ze eenvoudig en veilig kunt optillen en uitschenken. Bovendien zijn ze uitgerust met een antikalkfilter, wat de kwaliteit van je warme dranken ten goede komt en de levensduur van het product verlengt.

Verschillende modellen en stijlen

Er zijn verschillende modellen Westinghouse waterkokers beschikbaar om aan de wensen en behoeften van elke gebruiker te voldoen. Er zijn zowel compacte waterkokers met een inhoud van 1 liter als grotere modellen met een capaciteit tot 1,7 liter. Afhankelijk van je behoeften en de grootte van je huishouden, kun je het model kiezen dat het beste bij jou past.

Qua stijl biedt Westinghouse waterkokers met zowel een klassiek als een modern ontwerp. Zo zijn er waterkokers met een traditionele fluitketel-look, gemaakt van roestvrij staal en met een nostalgische uitstraling. Daarnaast zijn er ook waterkokers met een strak en eigentijds design, die perfect passen in een moderne keuken. Wat jouw smaak ook is, je vindt zeker een Westinghouse waterkoker die aansluit bij jouw stijl en interieur.

Waarom kiezen voor een Westinghouse waterkoker?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een Westinghouse waterkoker. Ten eerste staat het merk bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een waterkoker die jarenlang meegaat. Bovendien zijn Westinghouse waterkokers energie-efficiënt en gebruiksvriendelijk, wat resulteert in een aangename en zorgeloze gebruikerservaring.

Daarnaast biedt Westinghouse waterkokers in diverse modellen en stijlen, waardoor er altijd een optie is die perfect aansluit bij jouw behoeften en persoonlijke smaak. Of je nu op zoek bent naar een compacte waterkoker voor een klein huishouden of een groter model voor als je regelmatig gasten over de vloer hebt, Westinghouse heeft een oplossing voor je.

Bezoek onze website om de verschillende Westinghouse waterkokers te vergelijken en het model te vinden dat het beste bij jou past. Met een Westinghouse waterkoker ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.